You have no items in your shopping cart.
Close
Search
Filters

Bloes - Signe Nature - 81062 - brique/petrole

Bloes in organza stof met bladerenprint in brique en petrol kleur. De bloes is afgewerkt met een lintje voor een extra chique touch.
Manufacturer: Signe Nature
Availability: Out of stock
SKU: 0750-0469-8956
Manufacturer part number: 81062 - brique/petrole
Delivery date: 2-3 workdays
*
*
  • Brick
    Brick
€89.99
€35.00
- +

Uit een idee van de familie Meeckers ziet het merk Signe Nature voor de eerste maal het levenslicht aan het begin van de jaren 2000.

Als Belgisch merk is Signe Nature gegroeid uit een jarenlange ervaring in de modewereld, gecombineerd met een uitstekende expertise in de textiel distributie (1937).

Met een collectie van meer dan 200 artikelen is Signe Nature op het lijf geschreven van de actieve en modebewuste vrouw op zoek naar kleding die haar dynamisme benadrukt, zonder aan vrouwelijkheid in te boeten.

Met een netwerk van meer dan 160 boetieks wil Signe Nature vooral het antwoord zijn op de combinatie van draagbare en stilistische mode.

Naast de eerste doelstelling om kleding aan te bieden met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding, onderscheidt Signe Nature zich door een “totaal look” collectie aan te bieden, samengesteld uit modellen die aangenaam om dragen zijn en tevens makkelijk te combineren.

Product tags